Revitalisatie van een bungalow
Locatie Vught
Uitvoering Gerealiseerd in 2020
Woonomgeving|Vught

Revitalisatie van een bungalow

In Vught heeft Thomas Architecten een oude bungalow uit de jaren zestig volledig gerenoveerd naar de wensen en eisen van de huidige tijd. De woning is verduurzaamd, geisoleerd en voorzien van een nieuwe luchtbehandeling. De woning is volledig gestript, raamkozijnen zijn aangepast op de nieuwe achterliggende functies en er is een uitbouw gerealiseerd aan de achterzijde van de woning. Een mooi voorbeeld van het zuinig omgaan met onze grondstoffen, niet slopen maar revitaliseren van onze oude woningvoorraad!

Naast de functionele wijzigingen is ook het complete uiterlijk van de woning veranderd. De dakgoten zijn aangepast, de woning is gestuct en de plint is gekeimd. De entree wordt nog extra benadrukt door de houten lattenstructuur. Aan de achterzijde van de woning is een nieuwe schoorsteen gerealiseerd.

Aan de binnenzijde van de woning is het bestaande plafond van de woonkeuken verwijderd en vormt het houten spant een echte eyecatcher. De gietvloer geeft de gehele woning een moderne uitstraling en dit wordt versterkt door de stalen deuren. De grote schuifpuien zorgen voor een sterke relatie met de tuin en maakt de overgang tussen binnen en buiten kleiner. Er ontstaat een moderne en levensloopbestendige woning waar de bewoners nog jaren mee vooruit kunnen.

ENTHOUSIAST GEWORDEN?

Overtuigd?

Benieuwd wat wij als architect voor uw project kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.

Start project